Forbedr dit sexliv allerede i dag

Hvor meget sex dyrker dig og din kæreste? Er det meget? Godt. Er det knap så meget, men stadig godt, når det sker. Hvis det virker for dig. Er det næsten aldrig og når det sker, så er det rimelig kedeligt? Det er ærgerligt, men du kan gøre noget ved det! Har du nogensinde overvejet sexlegetøj? Det kan for mange virke skræmmende og mærkeligt, men det er ingen af delene. Grunden til at du føler dig ene med dette problem, er fordi folk ikke snakker højt om deres forhold til sexlegetøj, hvis de har et. Men man ville blive overrasket, hvis man vidste hvor mange har stået i sammen problem og i dag bruger sexlegetøj med deres partner. Så lad os komme i gang.

Hvordan man starter med sexlegetøj

Men hvis man går rundt med disse tanker, hvordan kan man så sige til sin partner, at man føler dette er den bedste måde at gøre det på? Hvordan snakker man med sin partner? Hvordan snakker man om sex? Disse kan være svære. Måske føler partneren ikke at der er et problem. Måske vil de på ingen måde have noget med sexlegetøj at gøre. Man kan altid forsøge at snakke direkte til dem til at starte med og se hvordan det går. Det kan være svært, men man kommer altid længst ved at være ærlig.

Det kan også virke mærkeligt og en smule farligt at skulle hoppe direkte ud i at låse hinanden op og give hinanden bind for øjnene. Så kan man starte et andet sted. For eksempel, hvis du ikke tør sige det direkte til din partner, kunne du købe et sexbrætspil eller nogle sex terninger og foreslå at i for sjov prøver disse en aften. Så kan i begynde at udforske herfra. Hvis du er heldig, bliver sex sjovt og underholdende igen. Og det er nemlig sådan i skal se på det. Sex legetøj som værende sjovt, spændende og udforskende. I lærer jo mere om jer selv og jeres partner. Og hvis du gør det rigtigt, så vil din partner også kunne lide spillet. Så kan du skubbe frem til mere.

Skriv et svar

Comment
Name *
Mail *
Website *